Services

Удобности

 • «King size» кревет
 • телевизор со рамен екран
 • кабловска телевизија
 • поделен систем за климатизација
 • фен
 • биде
 • туш
 • мијалник
 • тоалетни производи
 • папучи
 • тоалетна шоља
 • бојлер
 • хотелски тоалети
 • без прозорци
 • Wi-Fi
 • телефон во собата
 • масичка за кафе
 • закачалки
 • огледало
 • фотелји
 • минерална вода
 • собна услуга
 • сеф
 • чајник
 • телевизор
 • HBO
 • ламба
 • тоалет
 • пешкири за капење
 • поглед кон град
 • телефон
 • столчиња
 • ноќна маса
 • мени
 • клима уред
 • електронска брава
 • два кревети за по едно лице
 • стол
 • сервис за чај
 • соба за непушачи
 • вода за пиење
 • мрежа за комарци
 • мини-фрижидер
 • фрижидер
 • «King size» кревет
 • smart TV
 • бања
 • дополнителна бања
 • два „Queen size“ кревети
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>